PowerMP3

PowerMP3 voor Symbian

Prima speler voor OGG en MP3 bestanden

PowerMP3 is een muziekspeler voor je mobiele telefoon. De speler draait muziekjes in Mp3- & in Ogg-codering en vergezelt de muziek van een uitgebreide equalizer.Dankzij PowerMP3 heb je lekker veel controle over je muziekcollectie op je toestel. De... Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

PowerMP3 is een muziekspeler voor je mobiele telefoon. De speler draait muziekjes in Mp3- & in Ogg-codering en vergezelt de muziek van een uitgebreide equalizer.

Dankzij PowerMP3 heb je lekker veel controle over je muziekcollectie op je toestel. De software zorgt ervoor dat je muziek op de achtergrond blijft spelen (terwijl je andere applicaties opent) en je past tijdens het spelen gemakkelijk het volume aan.

Wil je nét iets meer functies in een mediaspeler zien dan ben je bij PowerMP3 aan het juiste adres. De equalizer (10-kanaals) werkt alleen bij Mp3-bestanden maar is reuze handig als je muziek ietwat flets klinkt of juist te schel.

PowerMP3 maakt van je smartphone een prima muziekspeler, dankzij de vele instellingen en goede grafische weergave. Luister je graag een muziekje onderweg, dan biedt PowerMP3 prima ondersteuning.

Meeste downloads Audio voor symbian

PowerMP3

Download

PowerMP3 (S60) 1.01

Beoordelingen about PowerMP3

Promotie×